Boost zorgoptimalisatie met onze crowdlending campagne

We zijn verheugd aan te kondigen dat we samen met WinWinner een crowdlending campagne hebben gelanceerd voor ons innovatieve route optimalisatie platform voor mobiele zorg, Routeez.

Routeez is een real-time, door kunstmatige intelligentie aangedreven platform dat zorgorganisaties helpt de efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en hun cliënten beter van dienst te zijn in sectoren zoals aangepast zorgvervoer, gezinszorg en thuisverpleging. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface, kan integreren met bestaande systemen, biedt regelmatige updates en prestatierapporten, is schaalbaar om te voldoen aan de behoeften van verschillende organisaties en is ontworpen met het oog op de privacy en veiligheid van de gebruiker.

Wij bevinden ons momenteel in de ontwikkelingsfase, met plannen voor proefprojecten in de nabije toekomst. We willen onze vooruitgang echter versnellen en Routeez zo snel mogelijk op de markt brengen. Daarom doen we een beroep op crowdlending, waardoor particulieren en venootschappen via achtergestelde leningen laagdrempelig in ons project kunnen investeren.

Voor dit project werken we samen met WinWinner, een FSMA-erkend crowdlendingplatform. Zij staan in voor een correcte juridische en financiële afhandeling. Door ons te steunen via crowdlending kan je ons niet alleen helpen Routeez tot leven te brengen, maar ook potentieel profiteren van de groei van ons project.

Wij nodigen je uit om meer te weten te komen over onze groeiplannen en de investeringsopportuniteit die we via WinWinner aanbieden. Je kunt alle details en bijhorende risico’s vinden op onze campagnepagina en je aanmelden voor updates. Als je vragen hebt of meer wilt weten over Routeez en onze visie, neem dan gerust een kijkje op de Routeez pagina of neem contact met ons op.

Samen kunnen we een verschil maken in de gezondheidszorg en het leven verbeteren van mensen die extra ondersteuning en zorg nodig hebben.