Het belang van teruggeven: De “Pledge 1%” aangaan

Bij Punfyre geloven we in de kracht van teruggeven en het maken van een positieve impact in onze gemeenschap. Daarom zijn we er trots op dat we deelnemen aan de Pledge 1%, een wereldwijde beweging van bedrijven die 1% van hun vermogen, producten en tijd doneren aan non-profits.

Als bedrijf begrijpen wij het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het gebruik van onze middelen om een verschil te maken. De Pledge 1% stelt ons in staat om precies dat te doen en tegelijkertijd een cultuur van filantropie binnen onze organisatie te bevorderen.

Door deel te nemen aan de Pledge 1% kunnen we niet alleen de doelen steunen die we belangrijk vinden, maar kunnen we ook anderen inspireren hetzelfde te doen. Het is een eenvoudige maar krachtige manier om een betekenisvol verschil te maken in de wereld.

Bij Punfyre willen we een positieve kracht in de wereld zijn en onze middelen gebruiken om een positieve impact te hebben. De Pledge 1% is slechts één manier waarop we dat kunnen doen, en we zijn er trots op deel uit te maken van deze wereldwijde beweging.