Hoe Amicimi zorgverleners en kwetsbare personen helpt veilig te blijven

Amicimi is een discrete alarmknop die kan worden aangesloten op jouw smartphone en zorgt voor een extra veiligheidslaag voor zorgverleners en kwetsbare personen. Of je nu een zorgverlener bent die alleen werkt, een oudere die zelfstandig woont of een slachtoffer van stalking, Amicimi is er voor jou.

Met een druk op de knop stuurt Amicimi real-time audio en locatie naar de mensen die je hebt gekozen en/of naar de Securitas alarmcentrale. Dit betekent dat als je in gevaar bent of hulp nodig hebt, je onmiddellijk hulp kunt krijgen zonder zelfs maar te hoeven spreken of naar je telefoon te grijpen.

Maar Amicimi is meer dan alleen een alarmknop. Het is ook een krachtig hulpmiddel voor zorgverleners. Doordat ze in geval van nood snel en gemakkelijk hun collega’s of de Securitas alarmcentrale kunnen waarschuwen, kunnen zorgverleners zich concentreren op het verlenen van de best mogelijke zorg aan hun patiënten.

Naast veiligheid en beveiliging biedt Amicimi ook gemoedsrust. De wetenschap dat je een betrouwbare en discrete manier hebt om hulp te krijgen als dat nodig is, kan je het vertrouwen geven om jouw dagelijkse activiteiten met gemak uit te voeren.

Dus als je een zorgverlener bent of een kwetsbaar individu dat op zoek is naar een extra beschermingslaag, is Amicimi de perfecte oplossing. Met zijn discrete ontwerp en krachtige mogelijkheden is het het ultieme hulpmiddel om veilig te blijven.