Routeez bereikt crowdlending succes: Maximaal doel van €150.000 opgehaald in slechts 3 weken

Routeez, onze innovatieve zorgplanner in ontwikkeling, heeft onlangs een succesvolle crowdlending campagne op WinWinner afgerond, waarbij het maximale doel van €150.000 in slechts drie weken werd bereikt. Tijdens de campagne kwamen meer dan 80 investeerders samen om de ontwikkeling van Routeez te ondersteunen, wat de grote vraag naar de oplossing en het groeipotentieel ervan aantoont.

Routeez is een AI-aangedreven platform dat het zorgplanningsproces voor zorgorganisaties wil revolutioneren. Het platform maakt gebruik van geavanceerde technologie om het zorgplanningsproces te stroomlijnen, waardoor de tijd en moeite die nodig is om zorg voor individuen te plannen wordt verminderd.

Het geld dat via de crowdlending-campagne is opgehaald, zal worden gebruikt om de ontwikkeling van Routeez op te schalen en het platform naar een breder publiek te brengen. Wij zijn nu op zoek naar zorgorganisaties om toe te treden tot de stuurgroep van Routeez of om over een paar maanden een pilootproject te starten.

Routeez zet zich in om de kwaliteit van zorg voor individuen te verbeteren en de last voor zorgverleners te verminderen. Met onze succesvolle crowdlending campagne zijn we nu goed gepositioneerd om die inzet waar te maken en een echt verschil te maken in de zorgsector.

Als je als zorgorganisatie je zorgplanningsproces wilt verbeteren of meer wilt weten over Routeez, neem dan gerust contact met ons op via info@routeez.com. Wij beantwoorden graag al je vragen of zorgen en plannen een afspraak om verder te praten.