Routeez

Routeez helpt zorgprofessionals om routes te beheren en de best mogelijke zorg aan patiënten te bieden. Momenteel is het platform in ontwikkeling. We nodigen zorgorganisaties uit om lid te worden van onze stuurgroep.

Route-efficiënte zorg met Routeez

Routeez is een innovatief platform dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en real-time updates om routes voor mobiele zorgverleners te optimaliseren. Door het planningsproces te stroomlijnen en onnodig reizen te verminderen, helpt Routeez zorgverleners betere zorg te verlenen aan patiënten en tegelijkertijd kosten te besparen.

Momenteel is Routeez in ontwikkeling. We zijn enthousiast om deze innovatieve oplossing in de nabije toekomst op de markt te brengen. Ons doel is om pilootprojecten te lanceren, en we zoeken organisaties om toe te treden tot onze stuurgroep om de richting van Routeez te helpen bepalen.

Jouw feedback helpt niet alleen dit innovatieve platform tot leven te brengen, maar geeft je ook de kans om deel uit te maken van de groei en het succes ervan.

We streven ernaar zorg te verbeteren door doeltreffende planning.

Focusgebieden

Met Routeez gaat het erom de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden aan degenen die het nodig hebben. Zowel thuis, onderweg als in een zorginstelling willen wij een positieve impact maken.

Aangepast zorgvervoer

Routeez helpt bij het coördineren en optimaliseren van het vervoer van patiënten met specifieke behoeften, zoals mensen in een rolstoel of met mobiliteitsbeperkingen.

Thuisverpleging

Routeez helpt mobiele zorgverleners bezoeken doelmatiger te plannen en uit te voeren, waardoor de reistijd afneemt en de ervaringen van patiënten verbeteren.

Gezinszorg

Routeez ondersteunt zorgverleners en mantelzorgers bij het efficiënter plannen en uitvoeren van hun zorgtaken, wat tijd bespaart en stress vermindert.

Steun ons

Sluit je aan bij onze missie om zorgtransport en ondersteunende diensten te revolutioneren. Jouw steun helpt ons Routeez tot leven te brengen en een echt verschil te maken in het leven van mensen.

Ons doel is om zorgplanning zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom zetten we pilootprojecten op om samen jouw noden en uitdagingen aan te pakken.

De stuurgroep is een groep organisaties die ons ondersteunt en adviseert bij de ontwikkeling en implementatie. Zij geven vorm aan de toekomst van Routeez.

Hoe Routeez zich onderscheidt

Routeez is een revolutionair platform dat een reeks unieke functies en voordelen biedt. Hier zijn enkele zaken die Routeez onderscheiden van andere oplossingen op de markt.

AI-routering

Real-time routeoptimalisatie met behulp van kunstmatige intelligentie.

Sector maatwerk

Voor verschillende sectoren zoals aangepast zorgvervoer, gezinszorg en thuisverpleging.

Kostenefficiëntie

Kan efficiëntie verbeteren en kosten verlagen voor zorgorganisaties.

Ontwikkelingsfase

Momenteel in ontwikkeling, met plannen voor proefprojecten in de nabije toekomst.

Gebruiksvriendelijk

Biedt een gebruiksvriendelijke interface voor zorgprofessionals en zorgverleners.

Integraties

Kan integreren met bestaande systemen en processen.

Rapportering

Biedt regelmatige updates en prestatierapporten.

Schaalbaar

Schaalbaar om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende organisaties.

Privacy & security

Ontworpen met het oog op de privacy en veiligheid van de gebruiker.

Ontdek nog veel meer

Benieuwd naar de mogelijkheden van Routeez en hoe het het zorgtransport in jouw organisatie kan verbeteren? Neem nu contact met ons op en wij delen graag meer informatie.