Nieuwe Amicimi alarmknop en veiligheidsapp met gratis abonnement

Met onze Amicimi alarmering blijven we ons inzetten voor het bieden van veiligheidsoplossingen. Met trots kondigen we de lancering aan van onze nieuwe Amicimi alarmknop, een geavanceerde upgrade op ons bestaande model, samen met een bijgewerkte Android-app.

Nieuwe Amicimi alarmknop

De nieuwe Amicimi alarmknop, verkrijgbaar met zowel een flexiclip als een polsband, biedt gebruikers meer draagcomfort en flexibiliteit. Deze knop is via Bluetooth verbonden met de Amicimi-app, waardoor je met een simpele druk op de knop hulp kunt inschakelen. De nieuwe alarmknop heeft een duurzame, vervangbare batterij die meer dan 2 jaar meegaat. Verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

We ontwikkelen ook momenteel een hub voor lange afstand, met een bereik tot 50 meter. Deze hub, die naadloos samenwerkt met onze nieuwe alarmknoppen, is ontworpen om zonder de app te functioneren. Eenmaal geconfigureerd, biedt het een soepele en betrouwbare connectiviteit met alle nabijgelegen hubs, wat het bijzonder geschikt maakt voor vaste locaties zoals loketten en praktijkruimtes.

Momenteel zijn we bezig met hub-proefprojecten en we staan open voor nieuwe samenwerkingen.

Introductie gratis Light-abonnement

In een stap om veiligheidsoplossingen toegankelijker te maken, introduceren we ook een gratis Light-abonnement. Dit abonnement is bedoeld om basisalarmering te bieden, ideaal voor nieuwe gebruikers of voor diegenen die een eenvoudig, maar effectief alarmeringssysteem wensen.

Hoewel het minder uitgebreide functies biedt dan de Plus- en Buddy-abonnementen, is het Light-abonnement een belangrijke toevoeging aan het Amicimi-aanbod. Onze andere abonnementen, Plus en Buddy, bieden continue locatie-updates, live audio en aangepaste alarmeringsmethoden. Het Plus-abonnement activeert ook de Securitas meldkamer voor 24/7 respons.

Nieuwe Android-app

De volledig vernieuwde Android-app van Amicimi, nu beschikbaar op de Play Store, biedt een verbeterde gebruikerservaring en geavanceerde functies. Binnenkort is de nieuwe app voor iOS ook beschikbaar.

Toekomstige ontwikkelingen

We blijven innoveren met aankomende functies zoals teams en vaste contactopties, en meer preventietools en analytische functies om onze gebruikers de beste veiligheidservaring te bieden.

Bezoek www.amicimi.com voor meer informatie over onze nieuwe alarmknop en andere toekomstige ontwikkelingen.