Over ons

Wij geloven dat innovatieve en mensvriendelijke software levens sterk kan verbeteren. Ons team is toegewijd aan het ontwikkelen van producten en diensten die het voor zorgprofessionals gemakkelijker maken om zorg van topkwaliteit te leveren.

Onze overtuigingen

Bij Punfyre geloven we in de kracht van technologie om levens ten goede te veranderen. Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen die toegewijd zijn aan het bouwen van innovatieve oplossingen die een echt verschil maken in het leven van patiënten en zorgverleners.

We zijn toegewijd aan het bouwen van producten die intuïtief en betrouwbaar zijn en afgestemd op de unieke behoeften van de gezondheidszorg. Van onze alarmknop, Amicimi, tot ons platform voor zorgoptimalisatie, Routeez, streven wij ernaar hulpmiddelen te leveren die zorgverleners in staat stellen de best mogelijke zorg te verlenen aan hun patiënten.

Wij geloven dat we door prioriteit te geven aan gebruiksgemak, toegankelijkheid en gebruikersgericht ontwerp, producten kunnen creëren die een positieve invloed hebben op de gezondheidszorg als geheel. Of het nu gaat om onze eigen producten of om oplossingen op maat, we zijn toegewijd om zorgorganisaties te helpen hun processen te stroomlijnen en de best mogelijke zorg te bieden.

Onze missie is levens verbeteren via mensvriendelijke oplossingen.

Onze waarden

Onze waarden stimuleren ons om voortdurend te verbeteren en te innoveren, zodat we de best mogelijke producten en diensten kunnen leveren voor de zorgsector.

Open communicatie

Wij geloven in open en eerlijke communicatie als basis voor het opbouwen van vertrouwen en het bevorderen van samenwerking.

Mensen centraal

Het welzijn en de tevredenheid van onze klanten, team en partners zijn altijd onze hoogste prioriteit.

Omarm verandering

Wij zijn vooruitstrevend en omarmen verandering als een kans om te groeien en te verbeteren.

Steun elkaar

We waarderen teamwerk en ondersteunen elkaar in het bereiken van onze gezamenlijke doelen.

Zoek groei

Wij zijn constant op zoek naar manieren om te verbeteren en te groeien als individuen en als organisatie.

Team

Levi Van Zele

Kenny Dorme

Davy De Groote

Thomas Ponet

Pieter-Jan Beauprez

Joey De Smet