Resultatenserver Medisch Labo Bruyland: Gebruiksgemak en gestroomlijnde zorg

Medisch Labo Bruyland gebruikte een resultatenserver die moest aangepast worden naar een gebruiksvriendelijke, nieuwe technologie. Daarvoor hebben de zaakvoerders Punfyre gecontacteerd voor een oplossing op maat.

We werkten nauw samen met het laboratorium om hun specifieke behoeften te begrijpen en een online applicatie te creëren die aan hun wensen voldeed. Het resultaat was een aangepaste resultatenserver die beschikbaar is op zowel desktop- als mobiele apparaten, waardoor samenwerkende artsen en dierenartsen gemakkelijk toegang hebben tot bloeduitslagen en andere testresultaten. De aangepaste resultatenserver elimineert veel van de handmatige gegevensinvoer, wat tijd bespaart en het risico op fouten vermindert.

Karen Bruyland legt uit: ”Dankzij de vernieuwde resultatenserver merken wij dat het aantal artsen toegenomen is dat elektronisch aanvraagt, wat resulteert in snellere doorlooptijden in het labo. We krijgen veel feedback van onze klanten die heel tevreden zijn met de intuïtieve en uitgebreide resultatenserver.

Sinds de implementatie van Punfyre’s op maat gemaakte resultatenserver heeft Medisch Labo Bruyland een aanzienlijke verbetering gezien in hun workflow en tevredenheid van hun klanten.

We zijn trots op onze samenwerking met Medisch Labo Bruyland en dankbaar voor de unieke gelegenheid om hen te helpen bij het ontwikkelen van hun resultatenserver. We kijken alvast uit naar toekomstige projecten samen.